به گزارش «راهبرد معاصر»؛ آیتالله خامنه ای (مدظله العالی)، مقام معظم رهبری شهریور 1403 در جمع دانشجویان عزادار اربعین در حسینیه امام خمینی(ره) فرمودند: کارزار میان جبهه حسینی و یزیدی تمام نشدنی است. این جنگ اشکال مختلفی دارد، در دوران شمشیر و نیزه یک جور است، در دوران اتم و هوش مصنوعی و امثال اینها جور دیگری است، ولی هست و تمام نشدنی است
بیتردید آمدن تاسوعا و عاشوراهای هر سال نشان میدهد این تقابل تا قیامت پابرجاست و همه باید تکلیف خود را روشن کنند یا حسینی و برحق، یا یزیدی و باطل باشند. خطرناک تر از این دو، بیطرفی و سکوت است که برخی ها با هزار اما و اگر بهدنبال توجیه این رفتار خفت آور و منافقانه خود هستند.
کاروان عاشورا معطل کسی نمی شود که برای پیوستن به آن حساب و کتاب کند، آنها که زیرک و هوشیارند برای پیوستن به این کاروان از دیگران سبقت می گیرند. حضرت ابوالفضل العباس (ع) به ما آموختند، نباید به امان نامه دشمن پس از مذاکره اعتماد کرد.
امروز هم بعد از ۲۰ سال خویشتن داری و صبوری، مصلحت اندیشی، گفتوگو، دیپلماسی و مذاکره با آمریکا به نقطه ای رسیده ایم که راهی جز مقاومت و مقابله نداریم
یزید بن معاویه سال ۶۰ به امام حسین (ع) گفت، یا باید تسلیم شوی یا کشته خواهی شد و راه دیگری نخواهی داشت که امام حسین(ع) در پاسخ فرمودند: من کشته شدن در راه خدا را سعادت می دانم و زندگی با ظالمان را جز نکبت و ذلت چیز دیگری نمی دانم؛ هیهات من الذله. این در حالی است که حضرت نه دولت داشتند و نه حکومت.
گویا تاریخ دوباره تکرار شد و امروز یزید زمان (ترامپ جنایتکار) از موضوع تکبر و قدرت به جمهوری اسلامی اعلام کرده است باید تسلیم شوید یا نابود خواهید شد که حضرت آقا پاسخ دادند، این حرفها برای دهان تو بزرگ است، ملت ایران تسلیم نخواهد شد و اگرغلطی کنید پاسخ پشیمان کننده خواهید دید.
ملت شجاع ایران بدانند، اگر قرار بود یا امکان داشت نبی مکرم اسلام (ص) فقط با انذار و نصیحت و بشارت خود کفار، مشرکین، منافقین، دشمنان و مزاحمین را بر سر عقل آورند و تسلیم حکم خدا کنند، هرگز دست به شمشیر نمی بردند. بنابراین تنها گزینه باقیمانده برای پیامبر، دفاع از اسلام و نجات امتش مقابله و مقاتله بود.
امیرالمؤمنین (ع) نیز در سه جنگ جمل، صفین و نهروان همان روش رسول خدا (ص) را دنبال کردند و بعد صلح بر امام حسن مجتبی (ع) تحمیل شد و امت رسولالله دچار استیصال شدند. با این وضع دیگر برای حسین بن علی (ع) جایی برای مذاکره باقی نمانده بود که عاشورا و جنگ تحمیلی رقم خورد .
امروز هم بعد از ۲۰ سال خویشتن داری و صبوری، مصلحت اندیشی، گفتوگو، دیپلماسی و مذاکره با آمریکا به نقطه ای رسیده ایم که راهی جز مقاومت و مقابله نداریم و صلح تحمیلی و تسلیم شدن در مقابل یزیدِ زمان و دشمن خدا جز خفت، ذلت و بی آبرویی حاصل دیگری نخواهد داشت.
در 12 روز جنگ تحمیلی آمریکا و رژیم صهیونیستی دیدیم همان جنایتهایی را که لشکریان یزید در کربلا مرتکب شدند، صهیونیستها نیز تکرار کردند و حتی کودک 6 ماهه و دختر سه ساله هم امان نداشتند. کدام ایرانی باشرف و غیرتمند اجازه میدهد شقی ترین افراد با مردم و کشور اسلامی مان چنین رفتار کند؟
بههوش باشید که دشمن خواب کربلا را برایمان دیده است، با این تفاوت که امروز ملت ایران لشکر، موشک، امکانات، نیرو و روحیه دارد. فقط همبستگی و اراده عاشورایی می خواهد که آن را هم با بصیرت و توجه به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی دارد. حجت تمام است وهیچگونه تعلل و درنگی جایز نخواهد بود .
تاسوعا و عاشورا به اراده الهی شکل گرفت تا تمام مردم دنیا در این روز که «یوم العباس» است، بدانند به امان نامه و مذاکره با دشمن هیچ اعتمادی نیست و این درس بزرگ را از وجود نازنین اباالفضل العباس یاد بگیرند و اقتدا کنند به اربابِ علمدار کربلا که شمس مشرقین و نور نَیِّرین و مصباح الهدی و سفینة النجاة عالم است و به هیچ عنوان و بدون ترس زیر بار ذلتی که مقبول و مطلوب دشمن است، نروند و قطعاً آزادگان جهان ذلت ناپذیرند.
حضرت عباس (ع) فقط به شیعیان تعلق ندارد و نه تنها به کل مسلمین، بلکه متعلق به همه آزادگان و آزادی خواهان یکتاپرست در سراسر گیتی است که هم خود آزاده اند و هم آزادگی را برای دیگران میخواهند.
قمر بنی هاشم آقازاده ای بود که هیچ کس نمی تواند ادعا کند نظیری برایش یافته است و در عین آقازادگی، مرید، سرباز و خادم پسر حضرت فاطمه زهرا (س) و سیدالشهدا امام حسین (ع) هست که به همه عالمیان آموخت برای آنکه امام زمانشان حفظ شود، نه تنها امان نامه دشمنان را چه قبل از جنگ چه بعد از مذاکره نباید پذیرفت، بلکه آقازاده ها باید فدای راهش شوند تا نشان دهند نشانه آقازاده بودن تبعیت محض از ولی، ایستادگی در برابر ظلم و مقابله با ظالم است و چنان امانی هرگز اعتبار ندارد.
تاسوعا و عاشورا به اراده الهی شکل گرفت تا تمام مردم دنیا در این روز که «یوم العباس» است، بدانند به امان نامه و مذاکره با دشمن هیچ اعتمادی نیست
وجود عباس ابن علی (ع) پناهگاه هر کسی است که مظلومیت حسین ابن علی (ع) را درک کند و چه خوشبخت ملت امام حسینیِ ایرانِ قوی که در پناه بدر الشهداء، ابوالفضل العباس (ع) است. ملت امام حسین (ع)هر سال پرشکوه تر از سال قبل در روز عباس عشق و ارادت خود به اهلبیت و طریق راستینشان را با عرض ادب به محضر قدسی علمدار کربلا و همچنین منتقم عاشورا اعلام می نمایند و یکپارچه با فریاد رسای هیهات من الذلة اعلام می کنند که مانند سقای عطشان خاندان وحی به قول و گفتار دشمن اعتمادی نخواهند داشت.